Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο Survivor All Star και αποφάσισε να τα κάνει όλα “μύλο” διότι ήθελε – όπως φάνηκε να διεκδικήσει ξανά τον Μάριο Πριάμο – και παρόλο που εκείνη λέει πως δεν νιώθει κάτι για αυτόν, όλοι όσοι τη γνωρίζουν αναφέρουν πως έχει ακόμη συναισθήματα και πως δεν μπορεί να τον ξεπεράσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια μπήκε στο ριάλιτι με φανερή οργή κατά του άνδρα που έκανε τσαχπινιές με την Καρολίνα Καλύβα στη ζούγκλα και χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς! Αλλά όσο περνούσαν οι μέρες φέρεται να ήρθαν πάλι κοντά και να έχουν ξεκινήσει αντίστοιχες τσαχπινιές.

Κάτι τέτοιο φέρεται να λέει στην Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και πως ο Μάριος Πρίαμος την πίεσε να πιάσει τον Στάθη Σχίζα και να του πει όλα όσα φέρεται να γίνονταν στην Ελλάδα.

Η ακραία συμπεριφορά που έχει η Ελευθερία Ελευθερίου έχει καταφέρει να φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Κόκκινη ομάδα και κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι έχει στο μυαλό της καθώς τα λόγια της μπερδεύουν ακόμη και τους πιο έξυπνους!

Πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται και όλοι περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα πει και πόσο θα φουντώσει ακόμη η κόντρα με τον Μαρτίκα!

Τσέκαρε και αυτά: