Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να μπει στο Survivor All Star και έκανε τον δικό της χαμούλη καθώς τα έβαλε με τον Μάριο Πρίαμο γιατί την πρόδωσε κάνοντας τσαχπινιές με την Καρολίνα Καλύβα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Ο Τριαντάφυλλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια σου” και είχε για μια ακόμη φορά αποκαλυπτική διάθεση! Και δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η τραγουδίστρια πήγε στον Άγιο Δομίνικο ενώ έλεγε άλλα πράγματα όταν ήταν εκτός παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής είπε: 

“Η Ελευθερία μου έλεγε “τι να πάμε να κάνουμε εκεί, ξαναζεσταμένο φαγητό”. Κια της έλεγα “εντάξει Ελευθερία μου” και πήγε. Όπως είδες εγώ κράτησα ότι δε θα πάω”. 

Με λίγα λόγια και σύμφωνα με τον Ντάφυ, η τραγουδίστρια δεν είχε σκοπό να πάει αλλά κάποιοι την έπεισαν να βρεθεί τελικά στο παιχνίδι και να κάνει μαναφούκι!

Να σου θυμίσουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε και αμέσως τα έβαλε με τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος βρέθηκε σε καλύβα να ερωτοτροπεί με την Καρολίνα Καλύβα και όλο το πανελλήνιο είδε τη στιγμή τους!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη και να ακούσουμε διότι ο Μάριος Πρίαμος εξελίσσεται σε σοβαρός γύπας και θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις!

Τσέκαρε και αυτά: