Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπήκε στο Survivor All Star και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε πανικούλης στην κόκκινη καλύβα και όλα τα ξεκίνησε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος δεν μπορούσε να διανοηθεί πως έχει γίνει τόσος μεγάλος πανικός με την Καρολίνα Καλύβα και όσα αντίκρισαν οι τηλεθεατές.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια μπήκε στο παιχνίδι και ο Μάριος Πρίαμος προσπάθησε να της μιλήσει πίσω από τις κάμερες αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο φαρμακοποιός προσπάθησε να τον ξεμπροστιάσει μπροστά σε όλους καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πως έχει ξεμπροστιάσει δυο κυρίες.

Στην παραλία όπου όλοι ήταν καθισμένοι, ο Σπύρος Μαρτίκας ξεκίνησε να του φωνάζει και του ζήτησε τα ρέστα καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη χαμός και ήθελε να πάρει θέση διότι δεν μπορούσε να διανοηθεί πως έκανε τέτοιο πράγμα ο Πρίαμος σε μια γυναίκα.

Ο Μάριος Πρίαμος δεν μπορούσε να καταλάβει το λόγο για τον οποίο του επιτέθηκε ο Μαρτίκας αποκαλώντας τον βασιλιά του ριάλιτι! Αλλά την τελευταία κουβέντα είχε η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία θεώρησε πως δε ήταν σωστός σε μια γυναίκα η οποία ήταν φίλη του 5 χρόνια.

“Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Αυτή η κοπέλα ένα μήνα έξω δεν τοποθετήθηκε πουθενά. Κρυβόμουν μέχρι να μπω στο παιχνίδι. Με άδειασες με μια κοπέλα που έχω κάνει παρέα”, είπε η Ελευθερία.

“Δυο χρόνια ο Μάριος μου έλεγε είσαι το απωθημένο μου. Έχω κανένα λόγο να σε κυνηγάω και γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα”, του είπε στην καλύβα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως τους δυο τελευταίους μήνες είχαν έρθει κοντά και πως την κυνηγούσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και πως του στάθηκε ενώ τον αποκάλεσε  “ντροπή της Κύπρου”.

Τσέκαρε κι αυτό: