Η κατασκευή του νέου γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ έγινε βάσει υψηλών προδιαγραφών στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Εγκαινιάστηκε το νέο και πλήρως ανακαινισμένο γραφείο πληροφοριών του ΕΟΤ στο χώρο των αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στον ελκυστικό, φιλόξενο και λειτουργικό χώρο του γραφείου, κυριαρχούν οι εικόνες από τη νέα διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ «All you want is Greece», που προβάλλονται σε μεγάλα φωτεινά backlit αντανακλώντας το φως και τα χρώματα της Ελλάδας.

ad

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ, ο κ. Θεοχάρης, δήλωσε:  “Είναι πολύ σημαντικό που, μετά από περίπου 10 χρόνια, ο ΕΟΤ έχει και πάλι περίπτερο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Εδώ παρέχονται δύο ειδών πληροφορίες. Οι πρώτες αφορούν στην ασφάλεια. Ο κόσμος θέλει να μάθει για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τι ισχύει, τι υποχρεώσεις έχει. Αλλά έχουμε και την εφαρμογή “Visit Greece app” για τα κινητά τηλέφωνα και μέσα από αυτήν προσφέρουμε πληροφορίες σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Παρέχονται όμως και πληροφορίες που έχουν σχέση πώς μπορούν να πάνε στα νησιά μας, για το πώς μπορούν να γνωρίσουν την Ελλάδα. Ο Ελληνικός Τουρισμός ανοίγει πανιά. Και ανοίγει πανιά με σχέδιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο. Γίνεται μάλιστα αποδέκτης συγχαρητηρίων από τη διεθνή κοινότητα για την ασφάλεια την οποίαν παρέχει σε επισκέπτες και ντόπιους. Για αυτό το στόχο δουλέψαμε όλοι μαζί πέρσι, για τον ίδιο εργαζόμαστε και φέτος. Και θα τα καταφέρουμε”.

Η κατασκευή του νέου γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ έγινε βάσει υψηλών προδιαγραφών και με την πλήρη εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της ασφάλειας τόσο των εργαζομένων όσο και του κοινού.