Ελισάβετ Κοντοκώστα

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα είναι ένα από τα golden pins του φετινού MasterChef και κατάφερε να πείσει τους κριτές πως αξίζει μια θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την κούκλα καθηγήτρια:

#1. Είναι 34 ετών!

#2. Είναι καθηγήτρια Γαλλικών!

#3. Κατάγεται από τη Βόρεια Εύβοια

#4. Είναι αυτοδίδακτη μαγείρισσα!

#5. Το MasterChe είναι ένα προσωπικό της στοίχημα και θέλει να το κερδίσει!

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα όταν εμφανίστηκε στις οντισιόνς του MasterChef εντυπωσίασε και τον κόσμο των social media οι οποίοι τη στήριξαν από την αρχή.

Η Ελισάβετ έχει λογαριασμό στο Instagram αλλά τον έχει κρατήσει ιδιωτικό αλλά ήδη έχει δημιουργηθεί σελίδα με το fan club της!

Τσέκαρε:

Έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει και περιμένουμε να δούμε όλα τα υπέροχα πιάτα που θα ετοιμάσει στο ριάλιτι μαγειρικής του Star!!

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα,  αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα καθώς θέλει να είναι η επόμενη MasterChef της Ελλάδας,και να κάνει περήφανη την οικογένεια της παρουσιάζοντας μοναδικά πιάτα τα οποία θα κάνουν τους κριτές να της δίνουν διαρκώς τη δυνατότητα να φτάνει όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό! Όλα είναι πιθανά σε αυτή τη ζωή και τίποτα δεν αποκλείεται! Και η καθηγήτρια του MasterChef έχει συγκεκριμένους στόχους οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν!