Έλλειψη βιταμινών

Η έλλειψη βιταμινών είναι κάτι με το οποίο βρισκόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά διότι ξεχνάμε πολλές φορές να φάμε σωστά – μια καλή διατροφή – ή να χρησιμοποιήσουμε κάποιο υποκατάστατο για να συμπληρώσουμε την απαραίτητη ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός μας!

Όσο περνούν οι μέρες, μπορεί να νιώθουμε κάπως περίεργα και να μην καταλαβαίνουμε τον λόγο γιατί απλά νιώθουμε ότι δεν κοιμόμαστε καλά ή ότι δουλεύουμε πολύ. Αλλά υπάρχουν κάποια τρανταχτά σημάδια τα οποία δείχνουν πως η έλλειψη βιταμινών μπορεί να ισχύει και για τον δικό σου οργανισμό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ποια είναι τα σημάδια

  • Πολύ αδύναμα νύχια και μαλλιά τα οποία μπορεί να παίρνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται έτσι ώστε να είναι δυνατά
  • Τα ούλα που ματώνουν δεν είναι απαραίτητα “άρρωστα” και δεν έχουν ουλίτιδα, μπορεί να φανερώνουν σημαντική έλλειψη βιταμίνης C.
  • Έντονη κόπωση η οποία δεν οφείλεται σε αϋπνία ή πολλές ώρες στη δουλειά, μπορεί να φανερώσει πως σου λείπουν βιταμίνες!
  • Η κακή διάθεση μπορεί να σου δείξει πως το σώμα σου έχει ανάγκη από βιταμίνες οι οποίες είναι ικανές να σου αυξήσουν τη χαρά σου ή να σε κάνουν πιο δυνατό/ή για να περάσει η μέρα σου.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς αν νιώθεις κάτι από τα παραπάνω, τότε θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις!

Tσέκαρε και αυτά :

Αναστασία : Το νέο της “μυστικό”

Σχέσεις : Τα “κόκκινα” σημαιάκια που δεν αγνοείς