Έλεν ντε Τζένερις

Πριν το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει να ακούγεται έντονα το όνομα της Ellen DeGeneres και πιο συγκεκριμένα είχε κατηγορηθεί για διάφορα πράγματα, και ξαφνικά στα μέσα του καλοκαιριού κάποιοι συνεργάτες της εκπομπής που παρουσιάζει έκαναν αποκαλύψεις οι οποίες έστρεψαν αρκετή μερίδα του κόσμου εναντίον της.

Υπήρξαν κάποιοι συνεργάτες οι οποίοι κατήγγειλαν πως υπάρχει τοξική συμπεριφορά, τη στιγμή που η παρουσιάστρια έδειχνε στον κόσμο πως όλοι περνούν καταπληκτικά στο πλατό της! Και αυτό προκάλεσε ερωτήματα τα οποία ερευνήθηκαν από τους αρμόδιους! Η κατακραυγή ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα η Ellen DeGeneres να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media μέχρι να βρει άκρη!

Η Ellen ξεκίνησε να δημοσιεύει κάποια βίντεο στο Instagram όπου αναφερόταν πολύ γενικά για όλα όσα ακούστηκαν και είπε πως θα δώσει τις απαντήσεις της μόλις ξεκινήσει η εκπομπή της! Και έτσι έγινε!

Στην αρχή της εκπομπής της η Ellen μίλησε για αυτά που έγιναν και παραδέχτηκε πως πολλά από αυτά που συνέβησαν, δεν τα γνώριζε και είπε πως θα έπρεπε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή γιατί εκείνη είναι το αφεντικό και δε θέλει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Παράλληλα ζήτησε ένα τεράστιο συγνώμη από όλους και είπε κάτι στο οποίο έχει δίκιο! Είναι και εκείνη άνθρωπος και υπάρχουν φορές όπου και εκείνη δεν είναι καλά! Μπορεί να είναι λυπημένη, στρεσαρισμένη ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να τα διαχειριστεί όλα!

Όπως και να έχει, εμάς μας έπεισε με όλα αυτά που είπε!

Τσέκαρε το βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό: Beyonce: Οι TOP 10 μουσικές στιγμές της