Η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου έχουν καταφέρει να γίνουν viral εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού γεγονότος! Βγάλε μαντίλι να κλάψεις διότι έπαιξε unfollow μεταξύ των δυο γυναικών και είναι πολύ σοβαρό ζήτημα #not!

Ξαφνικά τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ερωτήσεις δημοσιογράφων να κατακλύζουν την Έλλη Κοκκίνου σχτικά με τα unfollow που έχουν γίνει στο Instagram με τη Σίσσυ Χρηστίδου και κοιτάμε τα δημοσιεύματα απορημένοι λέγοντας: «Μα καλά δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό να τη ρωτήσουν;».

Πραγματικά συμβαίνουν τόσα πράγματα στον πλανήτη που έχουν σημαντικό ενδιαφέρον και η «καούρα» πολλών είναι αν έγινε unfollow μεταξύ των δυο γυναικών. Καλέ αφήστε τα κορίτσια να ζήοσυν τα δράμα τους και ρωτήστε κάτι άλλο!

Η αλήθεια είναι πως όσοι ασχολούνται με τα social media έχουν αυτή την καούρα. «Με έκανε unfollow, δε μου έκανε like, θα τον κάνω unfollow για να δει τι θα πει», και άλλα πολλά! Αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί!

Από πότε γίναμε τέτοιοι που μας νοιάζει να πάρουμε επιβεβαίωση από ανθρώπους που ίσως δε μας αφορούν καν; Αλλά και να μας αφορούν, γιατί δίνουμε τόση σημασία;

Τροφή για σκέψη, λέω εγώ!

Τσέκαρε και αυτό: Χριστούγεννα 2019: Αυτές είναι οι 5 πόλεις για μαγική απόδραση