Ελληνικά brands

Ελληνικά brands  : Το brand ANTHERIS γεννήθηκε από την ένωση του άχρονου ελληνικού «κάλλους» με την πίστη σε ένα φωτεινά ελπιδοφόρο αύριο για να ενσαρκώσει με μοναδικά εμπνευσμένες δημιουργίες και αστείρευτο πάθος για ποιότητα, την προσωπική πολυπλοκότητα της κάθε γυναίκας, τιμώντας την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητά της.

ad

Γραμμές και σχέδια πηγάζουν από την αρμονία, την ευθύτητα, την παρρησία, τη νεανικότητα του πνεύματος, την αγάπη για ελευθερία αλλά και τη δοτικότητα, και ζωντανεύουν για να αγγίξουν τη θηλυκότητα με την πολυτέλεια που προσφέρουν τα φυσικά, πιστοποιημένης αειφόρου παραγωγής, υφάσματα.

Το φως και η κληρονομιά́ της Ελλάδας δίνουν την παλέτα και τα μοτίβα σε συλλογές που αγαπούν το καθαρό́ χρώμα, αναδεικνύουν στοιχειά της ελληνικότητας και αποθεώνουν την εκλεπτυσμένη λεπτομέρεια.

«Το όραμα και η αισθητική μας αντικατοπτρίζονται σε όλες τις δημιουργίες μας», αναφέρει η ιδρυτής του fashion brand, Εύα Τσουγκράνη – Σαρρή.

Ελληνικά brands – Η Εύα είναι ένα πολύπλευρο δημιουργικό πνεύμα με πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της ένδυσης, καθώς τα τελευταία 21 χρόνια και μετά τις σπουδές της στο σχέδιο μόδας, το κόσμημα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι δυναμικό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης HARIS COTTOΝ.

Δημιούργησε την ANTHERIS με οδηγό την αισθητική της που αποκρυσταλλώνει την απλότητα ως απόλυτη ελληνική επιτήδευση.

Στόχος της είναι το νέο brand να αποτελέσει ένα δυναμικό ταξίδι έκφρασης τόσο για την ίδια, όσο και για τις γυναίκες που επιλέγουν την αμεσότητα του χρώματος, την ελευθέρια των γραμμών, τον συμβολισμό των λεπτομερειών και τη σιγουριά της ποιότητας για να εξωτερικεύσουν την πολύπλευρη προσωπικότητά τους.

Το όνομα του brand ANTHERIS διηγείται την αέναη πορεία της ζωής μέσα από τη σχέση της Εύας με τη μητέρα της Χάρις, και τις κόρες της Άνθεια και Χάρις. Εκφράζει το αύριο που γεννιέται μέσα από το σήμερα, το οποίο, με τη σειρά του, πηγάζει από το χθες, τιμώντας την κληρονομιά του. Το συνδετικό «ε» αναφέρεται διττά στο αρχικό γράμμα του ονόματος της Εύας και στο «εὖ», σε ό,τι καλό, όμορφο και θετικό εισπράξαμε από το παρελθόν και οφείλουμε να παραδώσουμε στο μέλλον.

Το όραμα του brand είναι να προσφέρει δημιουργίες που θα αποτυπώνουν τις πολλαπλές πτυχές του «κάλλους», από τη φυσική εμφάνιση έως τις προσωπικές αρετές, και θα ενθουσιάζουν με τη σύγχρονη, αυθεντική σχεδιαστική φιλοσοφία τους.

Υιοθετώντας βέλτιστες εργασιακές και παραγωγικές πρακτικές, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, η εταιρεία δεσμεύεται να υπηρετεί τους στόχους της βιωσιμότητας επιτυγχάνοντας υψηλές κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδόσεις με διαρκώς θετικό αποτύπωμα.

Η cruise καλοκαιρινή συλλογή 2022 αποτελεί μια σύγχρονη έκφραση αναφορών σε πολιτιστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Είναι η αντανάκλαση του ελληνικού τοπίου και των χρωμάτων του ήλιου, της θάλασσας και της φύσης σε λινό́, μετάξι, βαμβάκι, tencel και οικολογική βισκόζη που αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα κάθε στιγμή της ημέρας προσδίδοντας συνεχώς το άγγιγμα της πολυτέλειας.

Είναι η φαντασία που ξεδιπλώνεται μέσα από τα σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνεύστηκε η Εύα κοιτώντας πίσω στην ελληνική ιστορία. Είναι συμμετρία και ελκυστικά εκλεπτυσμένη απλότητα που ωθούν στην επανεφεύρεση της γοητείας, φανερώνοντας το συναίσθημα, τις επιθυμίες και τα όνειρα της σύγχρονης γυναίκας.

Τσέκαρε και αυτό : Kourtney Kardashian : Στην Ιταλία για τον γάμο της

Ad