Ελληνικά νησιά

Ελληνικά νησιά : Oι βρετανικές Times στηρίζουν Ελλάδα και μέσω ενός δημοσιεύματος αποφάσισαν να προτείνουν στους αναγνώστες 10 μέρη για ήρεμες διακοπές στη χώρα μας.

 

Στον κατάλογο του βρετανικού μέσου βρίσκεται η Άνδρος, η Φολέγανδρος, η Νίσυρος, η Σύρος, το Μεγανήσι, η Μήλος, η Πάτμος , η Αλόννησος, το Αγκίστρι, τα Κύθηρα

“Έχουμε ξεκινήσει μια διαρκή και οργανωμένη προσπάθεια εξωστρέφειας, καθώς η Άνδρος προσφέρει στην μετά-Covid εποχή όσα αναζητά ο Έλληνας αλλά ξένος ταξιδιώτης όπως δραστηριότητες στη φύση, ένα μείγμα ερημικών και οργανωμένων παραλιών και προπάντων, αυθεντική φιλοξενία. Μετά από μία ικανοποιητική σεζόν, οι τουριστικές ροές συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο”, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

“Η έντονη θρησκευτικότητα, τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO μαζί με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος δημιουργούν ένα συνδυασμό εμπειριών που δεν αφήνουν ασυγκίνητους τους ταξιδιώτες από Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα υποδομής, τουριστικές δράσεις και πολιτιστικές πρωτοβουλίες εμπλουτίζουν το αφήγημα μας και συμβάλλουν στην ενίσχυση της επισκεψιμότητας,” επισημαίνει ο δήμαρχος Πάτμου, Λευτέρης Πέντες.

Τσέκαρε και αυτό : Maestro: Έρχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη