Ελληνική κουζίνα

Για εμάς, η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο, αλλά στον παγκόσμιο χάρτη της γαστρονομίας κατέχει μια πολύ σημαντική θέση καθώς κατέκτησε το “ασημένιο” μετάλλιο στα “TASTEALTAS Awards”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα βραβεία του Τasteatlas, ανέδειξαν τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο και η ελληνική κατάφερε να ανέβει στη δεύτερη θέση ενώ στην πρώτη βρίσκεται η ιταλική! Από την οποία δε διαφέρουμε και τρομερά!

Η Ισπανία κατέλαβε την τρίτη θέση, η Ιαπωνία την τέταρτη θέση, η Ινδία την πέμπτη, το Μεξικό την έκτη, η Τουρκία την έβδομη, οι ΗΠΑ την όγδοη, η Γαλλία την ένατη και το Μεξικό την δέκατη.

Στον γνωστό ιστότοπο αξιολογήθηκαν τα πιάτα που προσφέρει η κάθε κουζίνα, τα προϊόντα αλλά και η απήχηση που έχει στον κόσμο.

Τελευταία στη λίστα βγήκε η Νορβηγία ενώ στην 11η θέση είδαμε την Κίνα, άρα το γεγονός πως θεωρείται μια από τις πιο διαδεδομένες κουζίνες στον κόσμο!

Η ελληνική κουζίνα έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να “ανεβαίνει” πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου καθώς πολλοί είναι οι σεφ που φεύγουν από την Ελλάδα και δημιουργούν ελληνικά πιάτα στο εξωτερικό!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικο δέντρο :Τα ερωτικά “στολίδια”

Πρόληψη τραυματισμών: Τι να προσέξετε στις διακοπές σας στο σκι