Έλον Μάσκ

O Έλον Μάσκ κατάφερε να αποκτήσει το Twitter μετά από πολλές ιδιαίτερες καταστάσεις αλλά από ότι φαίνεται, δεν αρέσει σε πολύ κόσμο αυτή η αλλαγή και έχουν ήδη αρχίσει οι ηχηρές αποχωρήσεις.

Μετά το γνωστό μοντέλο, Gigi Hadid, το οποίο δήλωσε πως αφήνει τον κόσμο του Twitter διότι δε συμφωνεί με όσα κάνει ο ιδιοκτήτης της Tesla, ένας γνωστός οίκος αποφάσισε να αποσύρει τον λογαριασμό του.

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο οίκος μόδας Balenciaga είναι ένα από τα μεγάλα brands που έχουν επιλέξει να αποτραβηχτούν από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ο διευθυντής του brand, Demna Gvasalia, αναστέλλει τις διαφημίσεις που είχαν δημιουργηθεί για να προσελκύσουν κόσμο στο λογαριασμό του.

Οι μαζικές απολύσεις, οι παραιτήσεις αλλά και ο τρόπος που θέλει ο Έλον Μάσκ το Twitter έχουν προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο αλλά και στις εταιρείες, καθώς η “ελευθερία” που τάζει ο επιχειρηματίας φέρεται να είναι επικίνδυνη και ίσως να μη λειτουργήσει προς όφελος κανενός.

O mr.Tesla είναι αποφασισμένος να αλλάξει όλα όσα ξέραμε για το μέσο αλλά πολλοί είναι οι αναλυτές που ανησυχούν πώς το “καράβι” βουλιάζει και προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να σωθεί!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ποιοι δε θα πάνε στον Άγιο Δομήνικο

Δίδυμοι 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη