Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ κατάφερε να προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση όταν ανακοινώθηκε πως αγόρασε την εταιρεία του Twitter και από τη στιγμή που κράτησε τα συμβόλαιο στα χέρια του, ξεκίνησε να κάνει μια σειρά αναρτήσεων στο λογαριασμό του που διαρκώς προκαλεί και δίνει “τυράκι” για όσα έπονται.

Ο σκληρός επιχειρηματίας με τις cool διαθέσεις και τα περίεργα, προσωπικά emails που στέλνει στους υπαλλήλους του, θέλει να ελευθερώσει το μπλε πουλί και ήδη έχει ξεκινήσει να επιτρέπει σε ανθρώπους που “φιμώθηκαν” σύμφωνα με τα λεγόμενα του, να επιστρεψουν στην πλατφόρμα και να δημιουργήσουν νέους λογαριασμούς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Έλον Μάσκ, σε μια σειρά από tweets προκάλεσε για μια ακόμη φορά αναστάτωση καθώς αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό θα δημοσιευτούν τα “άπλυτα” του twitter και ο κόσμος θα μάθει την αλήθεια!

“Οι φάκελοι της καταπίεσης του Twitter σύντομα θα δημοσιευτούν στο ίδιο το μέσο. το κοινό αξίζει να μάθει τι συνέβη πραγματικά”. 

Ο mr.Tesla θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και προσπαθεί να βρει τρόπους για να έρθει κοντά τους! Άντε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: 

Survivor All Star : Που γίνονται τα δοκιμαστικά

Balenciaga : Ποιος είναι ο Demna Gvasalia