Έλον Μασκ

Ο Έλον Μάσκ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να κάνει πολλά και σύμφωνα με τη Wall Street Journal είναι έτοιμος να δημιουργήσει τη δική του πόλη και εκεί θα μένουν όλοι οι εργαζόμενοι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος θέλει να αποκτήσει τη δική του πόλη η οποία θα βρίσκεται 56χλμ. μακριά από το Όστιν των ΗΠΑ, και η ονομασία φέρεται πως θα είναι “Snailbrook”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Έλον Μάσκ θέλει να δημιουργήσει 110 σπίτια όπου θα στεγάσει τους υπαλλήλους και τα ενοίκια θα ξεκινούν από 800 δολάρια το μήνα.

 

Όπως αναφέρει το γνωστό μέσο, ο επιχειρηματίας θέλει να δημιουργηθεί και ένα ολιγομελές σχολείο ενώ αν κάποιος εργαζόμενος απολυθεί ή παραιτηθεί θα έχει στη διάθεση του 30 μέρες για να φύγει από το σπίτι που θα νοικιάζει.

Οι εταιρείες του επιχειρηματία – Space X, Twitter και Tesla – είναι πάντα στο προσκήνιο καώς οι δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονται είναι πολλές και εκείνος έχει επιλέξει να αγοράσει 3.500 εκτάρια γης κοντά στο Όστιν με σκοπό να τις αξιοποιήσει σύντομα!

Μπορεί να είναι ένας τρόπος για να δείξει στον κόσμο πως δημιουργείται μια πόλη και ίσως να τους πείσει για ένα ταξίδι στον Άρη όπου και θέλει να δημιουργήσει την πρώτη αποικία.

Tσέκαρε και αυτά: