Έλον Μάσκ

O Έλον Μάσκ εκτός από νέος ιδιοκτήτης του Twitter, είναι και δεινός τουιτεράς και δε χάνει το χρόνο του ποστάροντας περιεχόμενο στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρά μόνο όσα χρειάζεται.

Ένα νέο tweet του επιχειρηματία έχει προκαλέσει ερωτήματα, καθώς πόσταρε μια εικόνα της Λίσα Σίμπσον και στην οποία αναγράφεται :

“Home tweet home” .

O επιχειρηματίας στην ανάρτηση του αναφέρει πως οι Simpsons είχαν προβλέψει πως εκείνος θα αγοράσει το Twitter και θεώρησε σημαντικό να δείξει στους followers του μια εικόνα από τη σειρά.

Στο επεισόδιο της πασίγνωστης σειράς – μιας “προφητικής σειράς” σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους – βλέπουμε τον Έλον Μάσκ να μπαίνε στην αυλή των κίτρινων πλασμάτων με έναν πύραυλο και να δημιουργεί ένα σπίτι για τα πουλιά που τάιζε η Λίζα, το οποίο είναι high tech!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η συγκεκριμένη σκηνή σύμφωνα με τον επιχειρηματία προέβλεψε την αγορά του Twitter από τον ίδιο!

 

Η συγκεκριμένη σκηνή αφορά στο επεισόδιο 12 της σεζόν 26 η οποία προβλήθηκε το 2015. Το επεισόδιο ήταν σχεδόν αφιερωμένο τον mr.Tesla και η σκηνή μπορεί να μην ανέφερε ξεκάθαρα το Twitter αλλά σίγουρα έδινε την κατεύθυνση καθώς ο Μάσκ εμφανίζεται σαν “σωτήρας” των μικρών πουλιών που απειλούνται από ένα μεγάλο αετό!

Τσέκαρε και αυτά :

Τάσεις : Τι λατρεύουν οι celebrities τον χειμώνα

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό