Έλον Μασκ

Ο Έλον Μάσκ έχει πάρει για τα καλά πάνω του το ρόλο του CEO στο Twitter και κάνει κινήσεις, διαρκώς που προκαλούν εντυπώσεις αλλά και προβληματισμό!

O ιδρυτής της Tesla και πλέον, ιδιοκτήτης του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης έχει αποφασίσει πώς ήρθε η στιγμή να προκαλέσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο και κάνει δημοσκόπηση μέσω του account του όπου ρωτά τον κόσμο το εξής :

“Να επαναφέρουμε τον Ντόναλντ Τραμπ” – “Ναι ή όχι”.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ένα από τα πρόσωπα που είδαν το λογαριασμό τους να “εξαφανίζεται” από το Twitter και αμέσως μπήκε στη διαδικασία να δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή η οποία ονομάζεται “Truth” όπου θα μπορεί να μιλά ελεύθερα για όλα τα πράγματα που τον απασχολούν!

Να σου θυμίσουμε πώς ο λογαριασμός του Τραμπούκων ανεστάλη όταν έγινε η εισβολή στο Καπιτώλιο όπου και στήριξε τη συγκεκριμένη κίνηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ 

Ο Έλον Μάσκ θέλει να υπάρχει ελευθερία στο Twitter και να μπορεί ο καθένας να εκφράζεται όπως επιθυμεί! Και αυτή του η επιλογή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς ο κόσμος ανησυχεί πώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες “ομάδες ανθρώπων” που θα κηρύττουν ρητορικές μίσους και ίσως η κατάσταση γίνει χειρότερη.

Τσέκαρε και αυτά :

Γιάννης Αρβανιτίδης : Το νέο του τραγούδ

Απόλλων Κουσκουμβεκάκης: Δύο παράστασεις στο Μέγαρο