Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ συνεχίζει να “ψάχνεται” σχετικά με το Twitter και προσπαθεί να δημιουργήσει τις σωστές ομάδες, έτσι ώστε να δει το μέσο το οποίο αγόρασε, να θριαμβεύει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας και mastermind, ανέλαβε να αλλάξει το Twitter και οι δηλώσεις περίε ελευθερίας του “πουλιού” έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους διότι ήδη έχει γίνει κάνει το βήμα να ενημερώσει όσους έχουν διαγραφεί από την πλατφόρμα, να επιστρέψουν.

Ο Έλον Μάσκ, σε νέα του tweets φαίνεται να έχει μεγαλοπιαστεί καθώς προβλέπει πως το 224 το μέσο θα έχει πιάσει τους 1δις χρήστες.

Ο CEO έχει παρατηρήσει πως ανεβαίνουν τα νούμερα που αφορούν στους νέους χρήστες και προβλέπει πως θα αυξηθούν κατά πολύ. Μάλιστα, κάνει λόγο και για μείωση των σχολίων που εκφράζουν μίσος.

“Νομίζω πώς βλέπω ένα μονοπάτι το οποίο οδηγεί το twitter να φτάνει στους 1δις χρήστες σε 12 με 18 χρήστες”, είπε ο επιχειρηματίας. 

Πολλοί δεν έχουν πειστεί με τις “προβλέψεις” του επιχειρηματία και δεν πιστεύουν πως το μέσο θα καταφέρει να “κλείσει” τόσο μεγάλο κοινό ενώ δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που κάνουν λόγω για πλήρη κατάρρευση!

Τσέκαρε και αυτά :

Stranger Things : Αλλαγές στην πέμπτη σεζόν

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας