Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ μέσω μιας δημοσκόπησης αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη του κόσμου για την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν “ναι”.

Έτσι, λοιπόν η “φωνή του λαού” μίλησε και ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να δώσει το δικαίωμα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και νυν υποψήφιο για την προεδρία, τη χαρά της επιστροφής! Αλλά το “πακέτο” δεν άργησε να έρθει καθώς ο Τραμ δεν έχει σκοπό να επιστρέψει!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ 

Μιλώντας, στην ετήσια συνάντηση ηγεσίας του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνδέσμο είπε πως συμπαθεί πολύ τον επιχειρηματία αλλά έχει τη δική του πλατφόρμα “Truth Social” η οποία κάνει χαμό αυτή την εποχή και πως δε χρειάζεται να επιστρέψει στο Twitter το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς υπάρχουν πολλά bots και ψεύτικοι λογαριασμοί.

O Έλον Μάσκ προσπαθεί να βρει πολλούς τρόπους για να κάνει το Twitter δυνατό ξανά καθώς έχει ήδη χάσει σημαντικό ποσοστό του προσωπικού της εταιρείας – είτε με απολύσεις, είτε με παραιτήσεις – και θέλει να το κάνει δυνατό ξανά!

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Τα σχόλια του Twitter για την έναρξη

Σχέσεις : Τα “κόκκινα” σημαιάκια που δεν αγνοείς