Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ έχει πάρει απόφαση πώς το Twitter πρέπει να “σωθεί” και για αυτό το λόγο απολύει κόσμο και ψάχνει να βρει πρόσωπα που θέλουν ΜΟΝΟ το καλό του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι της εταιρείας που επέλεξαν να παραιτηθούν μετά την απόκτηση του μέσου από τον επιχειρηματία και πλέον πορεύεται με άτομα τα οποία δεν ήθελαν να φύγουν και που θέλουν να δουλέψουν κάτω από τις συνθήκες που εκείνος ορίζει.

Ο Έλον Μάσκ φέρεται να έχει εντάξει ένα νέο μέλος στην ομάδα του Twitter και πρόκειται για ένα γνωστό χάκερ ο οποίος του τράβηξε την προσοχή.

Ο Hotz γνωστός jailbreaker του iPhone προσελήφθη από τον επιχειρηματία για να φτιάξει την αναζήτηση του μέσου και έχει στη διάθεση του 12 εβδομάδες για να μπορέσει να κάνει ακριβώς αυτό που του ζήτησε ο Έλον.

Ο ίδιος έχει εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξη του στον Μάσκ και λίγε μέρες μετά του ήρθε πρόταση για να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο χάκερ κατάφερε σε ηλικία 17 ετών να αφαιρέσει το κλείδωμα της sim από το iPhone και μετά κατάφερε να παρακάμψει την ασφάλεια στο Playstation 3.

O Ηotz είχε γράψει στο Twitter :

“Είμαι έτοιμος για μια πρακτική άσκηση 12 εβδομάδων στο Twitter. Μου αρέσει πραγματικά να καταδύομαι σε πολύπλοκες βάσεις κώδικα και πιστεύω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω στην τεκμηρίωση και τον καθαρισμό ορισμένων από αυτές τις 1000 μικροϋπηρεσίες σε 12 εβδομάδες”. 

Τσέκαρε και αυτά :

Κρις Χέμσγουορθ : Γιατί κάνει διάλειμμα από την υποκριτική

Dj Stephan : Το νέο του τραγούδι