Έλον Μασκ

Ο Έλον Μάσκ αγόρασε τη γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, Τwitter, πριν από λίγους μήνες και μεγάλη μερίδα του κόσμου δεν είδε θετικά την επιλογή που έκανε με αποτέλεσμα να αρχίσει να διαγράφει τους λογαριασμούς του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι. γνωστός για τις δημοσκοπήσεις που κάνει μέσω του λογαριασμού του και σε μια από αυτές ρώτησε τον κόσμο αν πρέπει να αφήσει το μέσο και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Το 57% των χρηστών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση είδαν θετικά την αποχώρηση του Έλον Μάσκ από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και εκείνος ανακοίνωσε πώς μόλις βρεθεί κάποιος αρκετά “παλαβός” τότε θα του δώσει τα ηνία και εκείνος θα αναλάβει την ομάδα του λογισμικού και των εξυπηρετήσεων.

Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει δημοσκοπήσεις γιατί θέλει να μαθαίνει την άποψη του κόσμου και να τους δίνει την ελευθερία να πουν ανοιχτά την άποψη τους. Αλλά οι κινήσεις που κάνει και αφορούν σε “πληρωμένους λογαριασμούς” και διάφορα άλλα τον καθιστούν ακατάλληλο σύμφωνα με πολλούς χρήστες.

Τα 44 δις που έδωσε για να “ελευθερώσει το πουλί”, μάλλον δεν απέδωσαν έτσι όπως εκείνος περίμενε!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ταλιμπάν: Δεν επιτρέπουν γυναίκες στα πανεπιστήμια

Survivor All Star : Ένα νέο trailer για παίκτες