Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ απέκτησε την εταιρεία του Τwitter και πλέον προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως η ελευθερία είναι το πρώτο πράγμα που τον απασχολεί, και πώς θέλει να ακούει τη γνώμη τους  γιατί είναι σημαντική για την εξέλιξη του μέσου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος και έχει γίνει ακόμη πιο “έντονος” στο Twitter διότι πιστεύει πως πρέπει να ακούγεται και η δική του η φωνή και να προτρέπει με τον δικό του τρόπο τον κόσμο.

Σε ένα νέο tweet θέλησε να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο και έγραψε :

“Έχω γνωρίσει κόσμο ο οποίος διαβάζει το Twitter καθημερινά, αλλά σχεδόν ποτέ δεν τουιτάρει. Αν μπορούσα να ζητήσω την επιείκεια σας, σας παρακώλυση να προσθέσετε τη φωνή σας στον δημόσιο διάλογο”, έγραψε ο επιχειρηματίας.

Αναλυτές αναφέρουν πως το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει αρχίσει να χάνει κόσμο διότι δε συμφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί ο Έλον Μάσκ και πιστεύουν πως το 2023 θα έρθει η ολοκληρωτική κατάρρευση του Twitter!

O Mr.Tesla πάντως, φαίνεται, να μην δίνει καμία σημασία σε όλααυτά που ακούγονται και είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται έτσι ώστε να δώσει τη δύναμη στο… λαό!

Ας ελπίσουμε, πώς δεν έχει στο μυαλό του να δηλώσει υποψήφιος και την προεδρία των ΗΠΑ!

Τσέκαρε και αυτά : 

Χριστούγεννα 2022 : Η εμφάνιση της Τάμτα στο Σύνταγμα

Σχέσεις : Τι του αρέσει και δε θα στο πει ποτέ