Έλον Μάσκ

Η εταιρεία Meta ανακοίνωσε πως έρχεται επί πληρωμή το μπλε “τικ” σε Facebook και Instagram και όλοι περίμεναν την αντίδραση του Έλον Μάσκ καθώς δέχτηκε πολλές αρνητικές κριτικές όταν ξεκίνησε να εφαρμόζει τη συγκεκριμένη πρακτική στο Twitter!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το Meta Verifies είναι μια νέα υπρεσία στα γνωστά μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κάποιος θα πληρώνει για να μπορεί να αποκτήσει το μπλε τικ το οποίο κάνει verified τον λογαριασμό του και ο γνωστός δισεκατομμυριούχος είχε να πει κάποια πράγματα.

Το τικ που έχει ήδη το Twitter θα μπορεί να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό που θέλει ένας χρήστης και δίνει περισσότερη προστασία έτσι ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος πως τον προσποιείται κάποιος άλλος.

Ο Έλον Μάσκ δεν έχασε ευκαιρία και μέσω του λογαριασμό του στο Twitter θέλησε να σχολιάσει με κάποια memes την απόφαση της Meta.

Στο πρώτο tweet τρολάρει τον Ζούκερμπεργκ και τον παρομοιάζει με τον Mr.Bean να αντιγράφει το μπλε τικ του Twitter ενώ σε άλλη δημοσίευση μεταφέρει απλά την είδηση λέγοντας πως ήταν αναπόφευκτο αυτό που έγινε.

Για μια ακόμη φορά νιώθει πρωτοπόρος ο γνωστός επιχειρηματίας και δε σταματά να σχολιάζει!

Τσέκαρε και αυτά: