Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ επέστρεψε ξανά στην κορυφή του κόσμου καθώς είναι πάλι ο πλουσιότερος άνδρας στον πλανήτη, αφού η μετοχή της Tesla έχει ανέβει κατά 100% από τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, η περιουσία του γνωστου επιχειρηματία ανέχρεται στα 187,1 δις εκατομύρα και έτσι παίρνει πάλι τη θέση που του αρέσει τόσο πολύ!

Τον Δεκέμβριο είχε χάσει τον τίτλο του από τον πρόεδρο του οίκου Louis Vuitton , Mπερνάρντ Άρνολτ αλλά γρήγορα πήρε πίσω αυτό που του ανήκει και σίγουρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η περιουσία του Έλον Μασκ δέχτηκε ένα μικρό πλήγμα τον τελευταίο χρόνο διότι επένδυσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter και δεν του έχει φέρει ακόμη τα επιθυμητά κέρδη για να δει αύξηση!

Ο επιχειρηματίας έδωσε 44 δις για να αποκτήσει το μέσο και η Tesla δεχόταν χτυπήματα καθώς οι επενδυτές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τον πρόεδρο της εταιρείας και είχαν αμφιβολίες για την ηγεσία του!

Μεταξύ του διαστήματος Νοέμβριος 2012 και Δεκέμβριος 2022 η περιουσία “έπεσε” κατά 200 δις εκατομμύρια δολάρια και θεωρείται η μεγαλύτερη απώλεια προσωπικής περιουσίας  στη ιστορία!

Αυτό όμως ποτέ δεν πτόησε τον επιχειρηματία και συνεχίζει να κάνει τις κινήσεις που πιστεύει πως θα αποδώσουν τα μέγιστα!

Tσέκαρε και αυτά: