Έλον Μασκ

Μια διεμφυλική κόρη του Έλον Μασκ υπέβαλε επίσημο αίτημα να αλλάξει το επώνυμό της μαζί με το φύλο της για να διακόψει κάθε σχέση με τον πατέρα της, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.

« Δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα και δεν θέλω πλέον να συνδέομαι μαζί του με οποιαδήποτε μορφή», έγραψε η νεαρή γυναίκα για να αιτιολογήσει το αίτημά της που υποβλήθηκε την επόμενη μέρα των 18ων γενεθλίων της.

Γεννημένη ως Χαβιέ Αλεξάντερ Μασκ, ζητά να την αποκαλούν Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, ώστε το όνομά της να ταιριάζει με το φύλο της και να πάρει το πατρικό όνομα της μητέρας της, που χώρισε με τον Έλον Μασκ το 2008.

Το αίτημα υποβλήθηκε τον Απρίλιο σε δικαστήριο στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, αλλά αποκαλύφθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είχε συνολικά οκτώ παιδιά: έξι με την Τζάστιν Μασκ (το γένος Γουίλσον) τη δεκαετία του 2000, ένα από τα οποία πέθανε λίγες εβδομάδες μετά τη γέννησή του και, πιο πρόσφατα, δύο με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (Grimes) .