Elon Musk

Ο Elon Musk – ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή – αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και βρίσκεται στη Μύκονο για χαλαρές στιγμές με την παρέα του.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk 🌐 (@elonmusk.ab)

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι είδαν τον ιδιοκτήτη της Tesla να καταφτάνει στο νησί μέσα σε ένα μικρό σκάφος και δεν πίστευαν στα μάτια τους, μιας και κανείς δεν είχε ενημερωθεί για την άφιξη του! Αλλά τους την “έσκασε”.

Η κάμερα του Mykonos Live “τσάκωσε” τον Elon Musk τη στιγμή που βρισκόταν στο σκάφος και τα πρώτα πλάνο κάνουν τον γύρο του κόσμου και η Ελλάδα για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών μέσων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elon Musk 🌐 (@elonmusk.ab)

Σύμφωνα με τον Πέτρο Νάζο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “ΣΚ Παρέα”, ο δισεκατομμυριούχος πήγε σε ένα μαγαζί στη Μύκονο το οποίο μπορεί να προσεγγίσει κανείς μόνο με σκάφος και ήταν με τους σωματοφύλακες του και την παρέα του. Ο πιο πλούσιος άνδρας του κόσμου έχει καταφέρει να κρατήσει μυστική την τοποθεσία όπου μένει και τα πλάνα από τον ερχομό του παίζουν σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως ο Mr.Tesla μετά το τέλος της εξόδου του σε εστιατόριο πήρε μαζί του ένα πανάκριβο μπουκάλι κρασί το οποίο κρατούσε σωματοφύλακας του. Το εστιατόριο το οποίο επισκέφτηκε θεωρείται από τα καλύτερα του νησιού κι διαθέτει θαλασσινά πιάτα τα οποία λατρεύουν οι ξένοι celebrities.

Κανείς δεν ξέρει πόσο θα μείνει στο νησί τον Ανέμων ή αν θα επισκεφτεί και άλλα νησιά της Ελλάδας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχει γίνει χαμός στη Μύκονο και όλοι ψάχνουν να βρουν που βρίσκεται και που μένει.

Τσέκαρε το σχετικό απόσπασμα :

Καλώς μας ήρθε!

Τσέκαρε και αυτό: Σπύρος Μαρτίκας : Οι φωτογραφίες στο Instagram