Ελπίδα Μορφούλη

Είναι γνωστό σε όλους πως η Ελπίδα Μορφούλη συμμετείχε πριν από καιρό στο ριάλιτι “Hell’s Kitchen” και μέσω αυτού του παιχνιδιού κατάφερε να έρθει πολύ κοντά με έναν άνθρωπο.

Η σεφ πριν μπει στο πλατό για να μαγειρέψει στους κριτές του MasterChef με σκοπό να κερδίσει το “χρυσό εισιτήριο”, αποκάλυψε πως είχε απομακρυνθεί γαι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τις κουζίνες καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας αλλά πλέον είναι έτοιμη να κερδίσει πίσω όλα όσα έχει χάσει και ήδη έχει ξεκινήσει να εντυπωσιάζει με τις τεχνικές της.

Υπάρχει ένα αγόρι το οποίο λατρεύει και το όνομα αυτού; Ραφαήλ Τσακίρης! Και ναι, είναι ο άνθρωπος που είχε καταφέρει να κερδίσει το εξαιρετικά δύσκολο “Hells Kitchen”.

Το ζευγάρι ερωτεύτηκε και αποφάσισε να περάσει την “κουλούρα” από το δαχτυλάκι του και είναι πολύ ευτυχισμένοι!

Και μπορεί η Ελπίδα Μορφούλη να μην έχει λογαριασμό στο Instagram, όμως ο σύζυγος της φρόντισε να αναρτήσει μαι φωτογραφία από μια ξεχωριστή στιγμή τους και είναι πολύ όμορφοι μαζί!

Η Ελπίδα μπήκε στο MasterChef για να αποδείξει στον εαυτό της πως δεν πρέπει να το βάζει κάτω και να κυνηγά τα όνειρα της και θέλει πολύ να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο!