Έλτον Τζον

Είναι γεγονός ότι ο διάσημος τραγουδιστής, Elton John, ασκεί κριτική σε όσα θεωρεί πως δεν πρέπει να συμβαίνουν στο χώρο της μουσικής, κι αυτή τη φορά σχολίασε τους σύγχρονους μουσικούς της pop, οι οποίοι δεν γράφουν οι ίδιοι τη μουσική τους.

Ο Άγγλος τραγουδιστής έκανε την εμφάνισή του στο BBC Radio 6 Music την περασμένη εβδομάδα και μίλησε για όσα τον απογοητεύουν σχετικά με τη μουσική που βρίσκεται στις “πρωτιές” των charts, σχολιάζοντας ότι δεν είναι «πραγματικά τραγούδια»

Επίσης, ο Elton John ανέφερε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του 21χρονου YouTuber και μουσικού Conan Gray, αλλά και του τραγουδιστή Father John, καθώς γράφουν και ερμηνεύουν τη δική τους μουσική.

“Ο Conan είναι από την Αμερική και είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης στο American Spotify Top 50 που γράφει τραγούδια χωρίς κανέναν άλλο” δήλωσε ο Έλτον Τζον.

Τέλος, επισήμανε ότι: “Όλοι οι άλλοι έχουν τέσσερις ή πέντε δημιουργούς [ανά κομμάτι]. Κοιτάξτε τις περισσότερες ηχογραφήσεις στα charts -δεν είναι πραγματικά τραγούδια, είναι αποσπάσματα. Και είναι ωραίο να ακούς κάποιον να γράφει ένα σωστό τραγούδι”.