Emilia Vodos

H Emilia Vodos ήταν η πρώτη κοπέλα που περπάτησε στην πασαρέλα του “My Style Rocks”, στο επεισόδιο της Τρίτης 28/3 και κατάφερε να προκαλέσει τις εντυπώσεις καθώς φόρεσε μια αληθινή γούνα η οποία είπε πως είναι vintage.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όταν κλήθηκε να τη σχολιάσει η Νικόλ Δεσποτοπούλου, της είπε πως δεν θα μπορέσει να βρεθεί στη Νέα Υόρκη (εκεί τοποθέτησε το concept της) γιατί ο κόσμος στο εξωτερικό είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με τα ζώα και προτιμά τις πιο οικολογικές λύσεις.

Η Emilia Vodos εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως είναι άτυχο το παλτό που επέλεξε να φορέσει και δεν την είδε με καλό μάτι.

O Δημήτρης Σκουλός δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με το look και με τα prints που επέλεξε για να τα συνδυάσει ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έδειξε και εκείνη να ενθουσιάζεται με τη σειρά της και της είπε πως θα έπρεπε να βάλει πιο χρωματιστά αξεσουάρ και να σκεφτεί καλύτρα.

Η Εμιλία Βόντος θέλει να δείχνει τα rich girl vibes της με τις δημιουργίες που επιλέγει αλλά δεν χρειαζόταν να βάλει αληθινή γούνα! Βέβαια, ελεύθερη είναι να κάνει ότι θέλει!

 

Τσέκαρε και αυτά: