Emilia Vodos

Η Emilia Vodos εμφανίστηκε στο πλατό του “My Style Rocks” φορώντας μια vintage γούνα η οποία όπως ήταν αναμενόμενο “άναψε” φωτιές και ο Στέλιος Κουδουνάρης θεώρησε πως είναι μια προκλητική εμφάνιση καθώς ολοι θέλουν να στραφούν προς μια πιο οικολογική κατάσταση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H παίκτρια του ριάλιτι μόδας θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα καθώς υπήρξαν πολλά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ένα story της στο Instagram, η Emilia Vodos θέλησε να τονίσει τα εξής: 

“Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Περιμένω με αγωνία να δω αντίστοιχα θέματα στην ελληνική Τv,” H Eμιλία τρώει κρέας το Πάσχα”, “Η ομιλία φοράει δερμάτινα” από τους δήθεν οικολόγους vegetarian του καναπέ .Οικολογική γούνα δεν υπάρχει και ο όρος είναι λανθασμένος. Η οικολογία έχει να κάνει με το περιβάλλον. Υπάρχει η συνθετική γούνα που αποτελείται από πλαστικό και δεν είναι για ανακύκλωση γιαυατό το λόγο απαγορεύτηκε από την ΕΕ και η επίδραση στο περιβάλλον είναι εξίσου ίδια με μια αντίστοιχη φυσική γούνα που έχει το πλεονέκτημα να ανακυκλώνεται. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα στηρίζεται ένας ολόκληρος νομός φέρνοντας ΑΕΠ όντως 3η σε ποσοστά πίσω από τη ναυτιλία και τον τουρισμό”. 

 

Αυτή ήταν η άποψη της!

 

 

Τσέκαρε και αυτά: