Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι αναμφισβήτητα μια από τις παίκτριες του φετινού “My Stye Rocks” που αγαπά πολύ την πολυτέλεια και τη μόδα. Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να φορέσει ρούχα τα οποία είναι αρκετά ακριβά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/3 η παίκτρια με το luxury στιλ αποφάσισε να φορέσει ένα κοστούμι σε ζαχαρί χρώμα, ένα ποκυάμισο με έντονα patterns, λεοπάρ πέδιλα και ένα πανωφόρι με έντονες ρίγες! Κράτησε μια τσάντα η οποία κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρω και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να την αγνοήσει!

Καθώς πλησίαζε την Κατερίνα Καραβάτου η Emilia Vodos, η παρουσιάστρια της είπε να πάει στους κριτές με την τσάντα που κοστίζει όσο ένα οικόπεδο! Και έχει δίκιο καθώς η συγκεκριμένη τσάντα ανήκει στον οίκο Hermes και το κόσμος είναι περισσότερο από 3.000 ευρώ!

Οι κριτές δε σχολίασαν το κόστος της τσάντας καθώς αυτό είναι κάτι που αφορά τον καθένα προσωπικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα χρήματα του!

Η Εμιλία Βόντος έχει δηλώσει πως θα αρχίσει να φέρνει ξανά στο πλατό τις ακριβές της τσάντες γιατί δεν μπορεί να φορά πιο χαμηλού κόστους τσαντάκια και θέλει να δείξει ακριβώς αυτό που είναι! Και καλά θα κάνει το κορίτσι!

Τσέκαρε και αυτά: