Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι μια από τις παίκτριες του My Style Rocks που έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση με τις ατάκες της και με το rich mood που έχει αφού θέλει να κάνει πράγματα τα οποία δεν ταιριάζουν σε ένα μέσο άνθρωπο που απλά δουλεύει καθημερινά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 7/2 του ριάλιτι μόδας όπου συμμετέχει, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει πως έχει βρει μια νέα ονομασία για τη λαϊκή αγορά και θυμίζει μια αγαπημένη πόλη της Αμερικής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Όταν λοιπόν παρουσίαζε η Emilia Vodos το concept της το οποίο ήταν παρακολούθηση παίκτριας η οποία βλέπει κρυφά στιλίστα, ανέφερε πως είχε πάει πρώτα στο LA εννοώντας πως τα αρχικά είναι “Λαϊκή Αγορά” και για μια ακόμη φορά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η νέα “μορφή” του ριάλιτι μόδας για μια ακόμη φορά έκανε αίσθηση με το ιδιαίτερο κόνσεπτ τςη και πλέον όλοι θα λέμε πως πηγαίνουμε στη λαϊκή λες και πηγαίνουμε για βόλτα στο Ροντέο ντράιβ!

Η Εμιλία Βόντος πάντως πέταξε και το καρφί της λέγοντας πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν πολλές αποκαλύψεις σχετικά με στιλίστες και για διάφορες κοπέλες γιατί την έχουν πιάσει τα νεύρα της.

Τσέκαρε και αυτά: