Emilia Vodos

H Emilia Vodos βρέθηκε πάλι μπροστά στις συμπαίκτριες της στο My Style Rocks για να παρουσιάσει το look της το οποίο δεν άρεσε σε κάποια κορίτσια και όπως καταλαβαίνεις έγινε ένας μικρός χαμούλης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H παίκτρια φάνηκε πολύ ενοχλημένη με το σχόλιο της Ρέινας Βενέτη η οποία είπε πως φόρεσε μια πάνα και βγήκε έξω και συμφώνησε και η Χριστιάννα Κατσιέρη. Και όπως κατάλαβες έγινε Τούρμπο!

Η Emilia Vodos φόρεσε μια μαύρη φούστα , ένα ασημί μπουφάν και ασημί πέδιλα αλλά δε φάνηκε να αρέσει σε πολλούς. Και αυτο που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως είπε πως θα ξεκινήσει σκληρό show διότι έχει βαρεθεί και πλήττει με όλα αυτά που ακούει.

Μάλιστα, όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές και ο Δημήτρης Σκουλάς έγινε έξαλλος μαζί της γιατί της είπε πως δεν έχει καλούς τρόπους γιατί κοιτούσε αλλού όταν της μιλούσε και απαντούσε με πολύ απότομο τρόπο.

Η παίκτρια συνέχισε να διατηρεί μια ειρωνική στάση και προς το τέλος της κριτικής που έγινε ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως κρίνεται για την αγένεια της και πως θα πρέπει να ξεκαβαλήσει από το κλάμα της γιατί αυτή  η συμπεριφορά δε θα την οδηγήσει πουθενά.

Θα γίνει μακελειό!

Τσέκαρε και αυτά :