Emilia Vodos

Η Emilia Vodos είναι μια πολύ δυναμική παίκτρια του My Style Rocks κσι έχει καταφέρει να γίνει πολλάκις viral με τις ατάκες της αλλά και την πλούσια συμπεριφορά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H παίκτρια φόρεσε ένα πολύ απλό και ακριβό νυφικό το οποίο πρέπει να πούμε πως της ταίριαζε πολύ κι οι συμπαίκτριες της την βαθμολόγησαν με αρκετά καλούς βαθμούς. Ωστόσο, τα δάκρυα δεν άργησαν να έρθουν καθώς ο γάμος για εκείνη είναι κάτι πολύ ιερό και συγκινείται κάθε φορά που σκέφτεται τον εαυτό της νυφούλα.

Καθώς μιλούσε με την Κατερίνα Καραβάτου σκέφτηκε τον μπαμπά της όταν θα τη συνοδεύει στην εκκλησία και συγκινήθηκε μόνο στη σκέψη! Αφού σκούπισε τα δάκρυα της αποκάλυψε πως ο προορισμός που θέλει να παντρευτεί είναι το Μοντε Κάρλο αλλά δε θα έλεγε “όχι” σε ένα συγκεκριμένο προορισμό που βρίσκεται στην Ιταλία!

H Emilia Vodos μόλις βρέθηκε μπροστά στους κριτές σκούπισε τα δάκρυα της και άκουσε προσεκτικά όσα της είπαν. Οι κριτές φάνηκαν να αγαπούν το νυφικό που επέλεξε αλλά θεώρησαν πως ήταν κάτι πολύ απλό για εκείνη. Ωστόσο, τη χαρακτήρισαν classy και πολύ chic!

Τσέκαρε και αυτά: