Εmilia Vodos

Η Εmilia Vodos όπως και άλλα κορίτσια τα οποία “πρωταγωνιστούν” στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μόδας “My Style Rocks”, έχουν πει πολλάκις πως δεν έχουν μπει στο παιχνίδι για να κάνουν φιλίες, αλλά κάποια stories δείχνουν το αντίθετο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι, η Βασιλική Λιγνού αναφέρει σε κάποια συμπαίκτρια της πως δεν έχει καμία φίη στο παιχνίδι και διαψεύδεται πανηγυρικά καθώς η “πλούσια” του ριάλιτι ανάρτησε μια σειρά από stories που δείχνουν το αντίθετο!

Η Εmilia Vodos ανέβασε πολλά stories από μια νυχτερινή τους έξοδο όπου διασκεδάζουν με την χυζή τους και μαζί τους είναι και η Μάιρα Καμαριώτη!

Tα κορίτσια βρέθηκαν σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπου βγήκαν για να διασκεδάσουν και πέρασαν όπως φάνηκε πολύ καλά! Μάλιστα, τα stories δε σταματούσαν να ανεβαίνουν στο Instagram και να καταρρίπτουν τα λόγια της Βασιλικής η οποία μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει γιατί φάνηκε να είναι πολλά κοντά με τα κορίτσια! Και πολύ καλά έκανε!

Τα κορίτσια επέλεξαν να φορέσουν τα βραδινά τους ρούχα και να νυχτοπερπατήσουν για να δείξουν στον κόσμο πως διασκεδάζουν οι παίκτριες του My Style Rocks.

 

Τσέκαρε και αυτά: