Emilia Vodos

Η Emilia Vodos και η Βασιλική Λιγνού έχουν γίνει “κολλητάρια” στο My Style Rocks και οι απόψεις τους είναι κοινές όταν μιλούν για τις συμπαίκτριες τους οι οποίες φέρεται να έχουν στιλίστες και πολλές φορές ξεσπούν κατά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/3, οι κριτές έκριναν την εμφάνιση που έκανε η Ευδοκίας Τσαγκλή και οι δυο τους ψιθύριζαν πίσω από την πλάτη διάφορα πράγματα. Και εννοείται πως ο “δάσκαλος” , Στέλιος Κουδουνάρης ήθελε να μάθει τι λένε καθώς δε θεωρεί σωστή αυτή τη συμπεριφορά.

Όταν ο σχεδιαστής μόδας ρώτησε τα δυο κορίτσια για αυτά που συζητούν, η Βασιλική Λιγνού του απάντησε πως σχολιάζουν ότι θα μπορούσαν του χρόνου να δηλώσουν συμμετοχή για.. κριτική επιτροπή! Και αυτό το σχόλιο δεν εκτιμήθηκε καθόλου αλλά ο Κουδουνάρης απάντησε με πολλή ηρεμία λέγοντας “Να δηλώσετε”.

Μάλιστα, η Ευδοκία Τσαγκλή είπε πώς ούτε σε εκείνη έκαναν ωραίο σχόλιο λέγοντας πως φορά ένα ξεσκονόπανο αλλά θα το αφήσει να “περάσει” έτσι γιατί δε θέλει να δημιουργούνται κόντρες.

Τα δυο κορίτσια έχουν καταφέρει να προκαλέσουν πολύ την κριτική επιτροπή με τη στάση τους και απ΄ότι φαίνεται έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμη από την Emilia Vodos και τη Βασιλική.

Tσέκαρε και αυτά: