Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι μια νέα γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και μας το έχει δείξει πολλές φορές μέσω της συμμετοχής της στο “My Style Rocks” και έχει κάνει πολύ κόσμο να τη στηρίζε γιατί δείχνει τον πραγματικό της εαυτό και δεν κρύβεται πίσω από ψεύτικες αναρτήσεις.  Έχει μια άνετη ζωή και δεν το κρύβει το κορίτσι (και είναι δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει).

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H 26χρονη παίκτρια του ριάλιτι μόδας που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ φέρεται να έχει δεχτεί ποικίλα σχόλια για την καταγωγή της καθώς πριν από λίγες μέρες αναρτήθηκε στο TikTok ένα βίντεο το οποίο τη δείχνει να εμφανίζεται στα Τίρανα και να μιλάει στην αλβανική γλώσσα.

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως θα πρέπει να ντρέπεται που δεν λέει περήφανα την καταγωγή της, άλλοι σχολίασαν πολύ αρνητικά την φερόμενη καταγωγή της ενώ στα μάτια πολλών βρήκε υποστηρικτές οι οποίοι λένε πως δεν έχει σημασία από που κατάγεται.

Η “πλούσια” του My Style Rocks θέλησε μέσω ανάρτησης της στο Instagram να απαντήσει σε όλα όσα έχουν γραφτεί και τα λόγια της ήταν τα εξής:

“Ρατσιστικά σχόλια προς το πρόσωπο μου από ανθρώπους που συνήθως είναι άεργοι και ζουν στην αφάνεια μου επιβεβαιώνουν ότι η κοινωνία μας δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποδεχτεί οτιδήποτε διαφορετικό με ότι αυτό συνεπάγεται. Εμένα η φωνή τους δεν με αγγίζει είναι τόσο «λίγη» όσο και οι ίδιοι.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί εκεί έξω που βιώνουν bullying, ρατσισμό, body shaming -μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν- και φτάνουν σε ακραίες καταστάσεις χωρίς να φταίνε. Αυτοί είναι ΗΡΩΕΣ.
Εν έτει 2023 θλίβομαι βαθύτατα που τίθεται θέμα φυλετικού – κοινωνικού ρατσισμού’.

H Emilia Vodos συνεχίζει να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο παιχνίδι και όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της!

Τσέκαρε και αυτά: