Αν κάποιος δει τον λογαριασμό της Emilia Vodos στο Instagram θα καταλάβει πως πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια και θέλει να προσφέρει στον εαυτό της τα καλύτερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Το νεαρό κορίτσι αποφάσισε να φέρει την πολυτέλεια στο σπίτι του “My Style Rocks” και αναμένεται να δούμε εικόνες οι οποίες θα είναι “ακριβές” και θα μας θυμίσουν πολλά κορίτσια που απολαμβάνουν τη ζωή τους στο Λονδίνο και στο Ντουμπάι.

Η 26χρονη Emilia Vodos, με καταγωγή από την Ελλάδα μπορεί και εμπνέεται από πολλά πράγματα αφού μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ της χώρας μας και της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Από μικρή ηλικία κατάφερε να έχει άμεση επαφή με τη μόδα καθώς οι γονείς της ήταν ήτοι που της έμαθαν πώς πρέπει να συμπεριφέρεται στα μαγαζιά και τα ταξίδια τους αφορούσαν κυρίως τα ψώνια.

Έχει ακριβό γούστο και θέλει να δημιουργεί looks τα οποία φαίνονται και είναι ακριβά. Και όπως θα δεις στο Instagram της επιλέγει να φορέσει δημιουργίες που αποτελούνται από πολλές πολύτιμες πέτρες και πάντα λάμπει.

Παπούτσια και τσάντες που υπάρχουν στην ντουλάπα της ανήκουν σε μεγάλους οίκους μόδας και εκείνη θέλει να επιλέγει μόνο τα καλύτερα για εκείνη.

Μπορεί να εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων αλλά η μόδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά της και δεν μπορεί να την εγκαταλείψει.

Το Instagram

Η Εmilia Vodos επιλέγει να αναρτά ‘πλούσιες” εικόνες στον λογαριασμό της και τη. βλέπουμε να ποζάρει με πολυτελή looks τα οποία χαίρουν των likes των followers της.

Mάλιστα, υπάρχουν πολλές εικόνες της με ξανθά μαλλιά και πρέπει να πούμε πως είναι ένα look το οποίο της ταιριάζει πολύ και ίσως να επιστρέψει κάποια στιγμή σε αυτό. Προς το παρόν είναι καστανομάλλα και είναι κούκλα.

Τσέκαρε και αυτά: