Emilia Vodos

H Emilia Vodos μας συστήθηκε μέσω του ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” και έχει καταφέρει να  γίνει μια από τις αγαπημένες των τηλεθεατών διότι δείχνει μια πλευρά που ίσως πολλοί δεν είναι συνηθισμένοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 26χρονη είναι ένα από τα 9 πρώτα κορίτσια και με το “richvibe” της έχει γίνει ένα πρόσωπο το οποίο σχολιάζεται έντονα από τον κόσμο του Twitter ενώ οι ατάκες έχουν αρχίσει να γίνονται viral στο TikTok.

Με καταγωγή από την Ελλάδα, η Emilia Vodos μεγάλωσε στον Πειραιά όπως η ίδια είπε σε μια περίεργη στιγμή της στο “My Style Rocks” καθώς ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το μέρος που μεγάλωσε και εκείνη απάντησε αρχικά “Όπου”. Η ατάκα της αμέσως άρχισε να γίνεται viral στο TikTok και εκείνη αποφάσισε να δημιουργήσει τον σικό της λογαριασμό και να κάνει αναπαραγωγή των δικών της λέξεων.

Τσέκαρε το βίντεο:

@richedupwithaimmy @5Ggikia #mystylerocksgr #mystylerocks #mystylerocksgreece #tiktokgree #greektiktok ♬ original sound – 5Ggikia

Ποια είναι η Emilia Vodos

Το νέο κορίτσι που έχει αρχίσει να απασχολεί τα social media προέρχεται από μια οικογένεια που φαίνεται πως της έχει προσφέρει τα καλύτερα (και πολύ καλά έχει κάνει αφού μπορεί) και από μικρή ηλικία ταξίδευε με τους γονείς της για να κάνουν ψώνια.

Το γούστο της είναι ακριβό και αυτό φαίνεται από τις στιλιστικές επιλογές που κάνει ενώ έχει φορέσει κατά καιρούς δημιουργίες που ανήκουν σε γνωστούς οίκους μόδας.

Η Εμιλία Βόντος είναι εκείνο το κορίτσι που δεν συμφωνεί με τις απομιμήσεις και πιστεύει πώς στηρίζεται το παρεμπόριο όταν μια γυναίκα επιλέγει να φορέσει ρούχα και αξεσουάρ που δεν έχουν δημιουργηθεί από το ανάλογο brand.

Η Emilia ασχολείται με το management και συμβουλεύει επιχειρήσεις με σκοπό να μεγαλώσουν ενώ έχει αρχίσει να ασχολείται ενεργά με τα social media τα οποία αναμένεται να μεγαλώσουν με τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

Τσέκαρε και αυτά: