Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι μια παίκτρια του My Style Rocks η οποία έχει καταφέρει να κάνει χαμό με τις ατάκες της και τα social media τη λατρεύουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 26χρονο με το luxury style είναι αποφασισμένο να σαρώσει στο ριάλιτι μόδας και ήδη έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της οι οποίες κινούνται στη χρωματική παλέτα του μαύρου και του λευκού. Άλλωστε το έχει πει και η ίδια πως στην ντουλάπα της αυτά είναι τα χρώματα που παίζουν.

Μεγάλος είναι ο ντόρος που έχει γίνει για την καταγωγή της και τις πλαστικές επεμβάσεις, καθώς είναι δυο ζητήματα τα οποία πάντα απασχολούν τον κόσμο (και ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο). Η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη για την καταγωγή της αλλά σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media μπορεί κανείς να την ακούσει να μιλά αλβανικά σε ένα συνέδριο και πολλές είναι οι φήμες. Σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις η ίδια έχει παραδεχτεί πως έχει υποβληθεί σε επέμβαση πλαστικής μύτης σε εφηβική ηλικία και τίποτα παραπάνω.

Είναι μια γυναίκα που μοιράζεται το χρόνο της μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας, καταπιάνεται με πολλά και θέλει πολύ να εξελιχθεί στο κομμάτι των social media στο οποίο και ανεβαίνει πολύ.

Το “ψέμα” της Εμιλία Βόντος

Όπως συνηθίζεται, το κανάλι του ΣΚΑΙ, δημοσίευσε τα βιογραφικά των παικτριών που θα έμπαιναν στο My Style rocks! Και ένα από αυτά αναφέρει πως η Emilia Vodos γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βούλα… Κάτι το οποίο αναίρεσε μέσα σε λίγα λεπτά όταν ρωτήθηκε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την καταγωγή της.

Εκεί είπε πως έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τα ερωτήματα είναι πολλά αφού δεν μπορούμε να καταλάβουν το λόγο που τη μια λέει αυτά και την άλλη λέει άλλα.

Είναι μια κούκλα, έχει υπέροχο στιλ και δε χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν!

Τσέκαρε και αυτά: