Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι ένα κορίτσι το οποίο συμμετέχει στο “My Style Rocks” και έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της καθώς έχει το “rich queen attitude” και το υποστηρίζει μια χαρά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H 26χρονη αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μόδας που προβάλλει ο ΣΚΑΙ και ήδη έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της αφού η συμπεριφορά της θυμίζει την Αλέξις Χαρις της “Δυναστείας” και είναι το απόλυτο mood of the day.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο λαός του Twitter, σχολίασε έντονα τις εμφανίσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επικεντρώθηκαν σε κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που μπορεί να έχει κάνει το κορίτσι (δικαίωμα της θα πούμε εμείς).

H Emilia Vodos επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagramm και απάντησε με περίσσια… ξινίλα σε όλους όσους μιλούν για πλαστικές με τα εξής λόγια:

“Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές κορίτσια.Στις μούρες σαν τα βάζετε” και έστειλε ένα φιλί σε όλους τους followers!

Nα σου θυμίσουμε πως τη συγκεκριμένη ατάκα την είχε πει στο παρελθόν ο Δημήτρης Σκουλάς όταν είχε βρεθεί στο πλατό η Ιωάννα Μπέλλα!

Στη συνέχεια των stories της αποκάλυψε πώς έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη της όταν ήταν 17 ετών και οι γονείς της ήταν αυτοί που την πήγαν στον πλαστικό χειρουργό έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί.

Τσέκαρε και αυτά: