Emilia Vodos

Η Emilia Vodos κατάφερε να ανάψει “φωτιές” όταν κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του My Style Rocks ρωτήθηκε για την καταγωγή της από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη απάντησε “Από όπου”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο TikTok το οποίο δείχνει την 26χρονη να μιλά σε ένα τύπου συνέδριο για την επιχειρηματικότητα,  φορά ένα υπέροχο κοστούμι και η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι η αλβανική.

Το βίντεο ισχυρίζεται πως το νεαρό κορίτσι με το ακριβό γούστο κατάγεται από την Αλβανία – μια χώρα που έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια και την προτιμούν πολλοί τουρίστες για το καλοκαίρι – αλλά η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, με αποτέλεσμα κανείς να μην ξέρει αν αυτή η φήμη ισχύει.

Το εν λόγω βίντεο ανάρτησε ο λογαριασμός @erion στο TikTok και ήδη έχει γίνει viral!  Το θετικό της υπόθεσης είναι πως πολλοί είναι οι χρήστες που “αγκαλιάζουν” την Emilia Vodos. λέγοντας πως δεν έχει σημασία η καταγωγή της  αλλά όσα κάνει και οι πράξεις της.

Η Εμιλία Βόντος είναι ένα από τα πρώτα 9 κορίτσια που μπήκαν στον νέο κύκλο του My Style Rocks και από την αρχή έδειξε πως θέλει να κατακτήσει τους κριτές και τον κόσμο με το ακριβό της γούστο.

Έχει μεγαλώσει στον Πειραιά όπως είπε στην εκπομπή ενώ αποκάλυψε πως μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας.

Της αρέσουν οι designer δημιουργίες και επιλέγει πολύ συχνά να εμφανιστεί με αυτές στο πλατό. Έχει δηλώσει πως έχει σχέση αλλά δεν έχει αποκαλύψει το πρόσωπο του συντρόφου της ακόμη ενώ επιλέγει να λέει την άποψη της δυναμικά χωρίς να φοβάται πως μπορεί κάποιος να την παρεξηγήσει.

Μέχρι στιγμής είναι η αγαπημένη παίκτρια της Φαίης Σκορδά και έχει κόντρα με τη Ρέινα Βενέτη.

Τσέκαρε και αυτά: