Emilia Vodos

Η Emilia Vodos είναι μια από τις 9 πρώτες γυναίκες που εισβάλλουν στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ,”My Style Rocks” και αναμένεται να απασχολήσει με το ακριβό στιλ της και τον τρόπο με τον οποίο μιλά.

Η νέα παίκτρια του ριάλιτι μόδας θέλει να δείξει τον κόσμο τις δικές της προτάσεις και να προτείνει πράγματα τα οποία ίσως να μην είχαν σκεφτεί!

Το βιογραφικό και η καταγωγή της

H Emilia Vodos είναι 26 ετών όπως έχει πει στην προσωπική της συνέντευξης που μεταδόθηκε μέσω του ΣΚΑΙ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Βούλας αλλά πλέον μοιράζεται τη ζωή της μεταξύ της Ελλάδας και της Αμερικής.

Οι γονείς της είχαν τη διάθεση να ταξιδεύουν όταν εκείνη ήταν μικρή για να κάνουν τα ψώνια τους στο εξωτερικό και εκεί “κόλλησε” το μικρόβιο της μόδας. Είναι μια γυναίκα που έχει ακριβό γούστο και το δείχνει πολύ συχνά με τις στιλιστικές της επιλογές.

Μπαίνει στο “My Style Rocks” διότι θέλει να προκαλέσει τον εαυτό της και θέλει να φέρει στο πλατό εικόνες οι οποίες θα είναι δυνατές και θα προκαλέσουν τις εντυπώσεις στους κριτές και τςι συμπαίκτριες της. Τα παπούτσια της και οι τσάντες της είναι δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας όπως αναφέρει και μπορεί να δημιουργήσει looks χρησιμοποιώντας ρούχα από fast fashion εταιρείες και γνωστούς οίκους.

Προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και η ίδια δηλώνει πως εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων.

Το Instagram της Emilia Vodos

Η Emilia έχει λογαριασμό στο Instagram o οποίος φαίνεται να είναι σχετικά καινούργιος καθώς η πρώτη της φωτογραφία αναρτήθηκε το καλοκαίρι του 2022.


To κορίτσι το οποίο αυτοαποκαλείται “νευρική” και “πιστή”, πιστεύει πώς ότι φοράει είναι πολύ “δυνατό”.

Στο Instagram έχει αρχίσει να παρουσιάζει διάφορες “πλούσιες” στιγμές της και αναμένεται να απασχολήσει πολύ κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μόδας!

Τσέκαρε και αυτά: