Εμιλία Βόντος

Ένα από τα κορίτσια του φετινού “My Style Rocks” που έχει καταφέρει να σαρώσει στα social media είναι η Εμιλία Βόντος και ο λογαριασμός της στο Instagram σε σχέση με άλλα κορίτσια τα οποία δεν έχουν δει τους followers να ανεβαίνουν, έχει αρχίσει να απογειώνεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Έχοντας ξεκινήσει με λίγους followers, η Εμιλία είδε ξαφνικά να εμφανίζονται όλο και περισσότεροι ακόλουθοι στον λογαριασμό της και εξαιτίας της εμφάνισης της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δημιουργεί το δικό της hype και αρχίζει να γίνεται μια δυναμική instagrammer! Μάλιστα, της αρέσει όλο αυτό που γίνεται και κάνει τα δικά της giveaways για να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του.

Η Εμιλία όντος είναι ένα από τα κορίτσια του My Style Rocks που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό διότι το ύφος “rich b***h” πουλά πολύ και δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και να πει τα ρπάγματα όπως εκείνη τα σκέφτεται.

Προς το παρόν μετρά, 21K followers και όσο περνούν οι μέρες αυτοί αυξάνονται! Η ίδια κάνει πολύ στοχευμένες αναρτήσεις στο feed της ενώ στα stories της δείχνει διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της αλλά και διάφορα tweets τα οποία αναφέρονται στην ίδια και δε φοβάται να τρολάρει τον εαυτό της!

 

Τσέκαρε και αυτά: