Εμιλία Βόντος

Η Εμιλία Βόντος είναι αναμφισβήτητα μια από τις παίκτριες του My Style Rocks που έχει καταφέρει να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και παρόλο που έχει κατηγορήσει τις συμπαίκτριε ςτης για στιλίστα, η ίδια φαίνεται να κάνει κάποια πράγματα που δίνουν επίσης “πάτημα” για να σχολιαστεί αρνητικά από τον κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο πλατό του MSR επέλεξε να φορέσει ένα total φούξια look το οποίο, όμως, είναι ένα από τα looks που έχουν επιλέξει πολλές κυρίες του εξωτερικού και έγινε ένας χαμούλης στα social media.

H ίδια θέλησε να “απαντήσει” σε όλα τα σχόλια που ακούγονται και γράφονται, μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο instagram και αναρτωντας κάποιες εικόνες έγραψε χαρακτηριστικά:

“Κάποιος κάποτε ανακάλυψε την Αμερική, τα μεγάλα μυαλά του MSR ανακάλυψαν τη στυλίστρια μου. Το στέμμα μου δεν πέφτει ότι και αν κάνετε”.

Η Εμιλία Βόντος είναι από τις παίκτριες που δεν εκτιμούν τις αντιγραφές αλλά υπάρχουν φορές που και εκεί κουράζεται και χρειάζεται να πάρει έμπνευση από άλλους ανθρώπους για να μπορέσει να φέρει εις πέρας τα concepts της!

Τα vibes της είναι πολύ συγκεκριμένα και συνεχίζει να κάνει τον δικό της χαμούλη!

Τσέκαρε και αυτά: