Εμιλία Βόντος

Η Εμιλία Βόντος έπαθε ένα μικρό “εγκεφαλικό” όταν άκουσε το κόνσπεπτ που έφερε στο πλατό του My Style Rocks η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία είναι η νέα παίκτρια που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η “παλιά” του ριάλιτι μόδας, έπαθε σοκ όταν της είπε η νέα παίκτρια πως έχε φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, φτερά και πούπουλα και κρατά ένα μπαστούνι, για να παραστήσει τη δασκάλα παιδικού θεάτρου και δεν μπόρεσε να καταλάβει το λόγο για τον οποίο θα ντυνόταν μια δασκάλα με αυτό τον τρόπο.

Η Εμιλία Βόντος της είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει στο μυαλό της και πως πρέπει να ψαχτεί μέσα της διότι δεν υπάρχει καμία λογική στα look pου φέρνει και την μπερδεύει πολύ γιατί νιώθει πως τρολάρει τις παίκτριες. Μάλισα, της είπε με αυστηρό ύφος πως πρέπει να κάνει κάτι με τα κονσεπτ και πως πρέπει να σταματήσει να νομίζει πως μπορεί να πάει παντού με τα looks που επιλέγει.

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου έχει δηλώσει πως την έμπνευση για το στιλ της την αντλεί από τις ταινίες και πως είναι πιο θεατρικό αλλά έδειξε διάθεση να κάνει κάτι διαφορετικό και να δείξει άλλα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: