Εμιλία Βόντος

Η Εμιλία Βόντος είναι το κορίτσι του “My Style Rocks” που έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω- κάτω στο ριάλιτι μόδας και οι κόντρες της δεν έχουν σταματημό! Και πολλές είναι οι παίκτριε τις οποίες έχει “δικάσει” για το στιλ τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια που έχει φέρει πολύ δυνατές εικόνες στο ριάλιτι μόδας φαίνεται να έχει αποκρύψει κάποια πράγματα για το παρελθόν της και ένα από αυτά είναι η συνάντηση που είχε με την Νικόλ Δεσποτοπούλου το καλοκαίρι όπου διασκέδαζαν στη Μύκονο ακούγοντας Νίκο Βέρτη και χορεύοντας!

Η Νικόλ είχε δημοσιεύσει ένα story στον προσωπικό της λογαριασμο στο Instagram και αυτό έχει γίνει viral στο TikTok!

Τα δυο κορίτσια τα οποία είναι σούπερ λαμπερά και κατάξανθα διασκεδάζουν και η Νικόλ γράφει στο caption της “A sister from another mister”.

Τα κορίτσια μπορεί να διασκέδαζαν το καλοκαίρι αλλά στο ριάλιτι μόδας έχουν “παγώσει” οι σχέσεις τους όπως φαίνεται γιατί η Emilia είναι αυστηρή στα looks τα οποία κρίνει!

H Emilia Vodos και το MSR

Η Εμιλία Βόντος μπήκε με μεγάλη ορμή στο παιχνίδι μόδας και έχει δημιουργήσει ένα “μύθο” γύρω από το όνομα της αφού ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να απασχολήσει και λέει πολύ δυνατά την άποψη της.

Έχοντας ως σύμμαχο τη Βασιλική Λιγνού καταφέρνει να προκαλεί αναστάτωση στις υπόλοιπες παίκτριες κατηγορώντας τες για στιλίστες ενώ η ίδια επιλέγει να φέρει πολύ ακριβές εικόνες μπροστά στους κριτές.

Η κριτική που ασκεί κατά καιρούς είναι σκληρή και όταν βρίσκεται μπροστά στους κριτές λέει την άποψη της για όλα και υπερασπίζεται τη θέση της!

Έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένη του κοινού και διαθέτει ένα attitude το οποίο έχει αρχίσει να αρέσει πολύ καθώς γίνεται διαρκώς meme και το απολαμβάνει!

Τσέκαρε και αυτά: