Emily In Paris

Η σειρά “Emily in Paris” επέστρεψε στο Netflix και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την τρίτη σεζόν και όλα τα ιδιαίτερα outfits που φόρεσε η πρωταγωνίστρια, Λίλι Κόλινς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάποια στιγμή, εμφανίζεται η Λίλι Κόλινς στη σειρά να περνάει μια μεγάλη φρίκη και παίρνει το ψαλίδι για να κόψει μόνη της αφέλειες! Φαινομενικά πάντα, γιατί στην πραγματικότητα μια ειδικός ανέλαβε να δημιουργήσει το νέο look της ηθοποιό και μας κάνει την “αναφορά” λέγοντας μας πώς επιστρέφει συγκεκριμένη τάση με τη νέα χρονιά.

Η Λίλι Κόλινς ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή που κόβουν τις αφέλειες της και φαίνεται πολύ χαρούμενη με την απόφαση που πήρε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Το look της “Emily in Paris” επιμελήθηκε ο γνωστός hair stylist Gregory Russel και αμέσως έγινε viral το βιντεο που αναρτήθηκε καθώς η Λίλι έχει πολλούς φανς οι οποίοι λάτρεψαν το νέο μαλλί!

Οι αφέλειες αναμένεται να είναι μια από τις μεγάλες τάσεις του 2023 και ήδη έχουν αρχίσει πολλά κορίτσια να ζητούν από τους/τις κομμωτές/κομμώτριες για να αυτό το ιδιαίτερο look το οποίο δίνει κάτι διαφορετικό στην εμφάνιση μας!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανία :Ο “κορυφαίος σκύλος” της Ντάουνινγκ

Γιορτινά μαγαζιά : Που να πας στην Αθήνα