Emily in Paris τρίτη σεζόν

Emily in Paris τρίτη σεζόν : Η αγαπημένη σειρά του Netflix επιστρέφει στην πλατφόρμα και σε λίγες μέρες θα μπορέσουμε να δούμε όλα όσα έχουν ετοιμάσει η παραγωγή και οι πρωταγωνιστές.

Η Αμερικανίδα Emily βρέθηκε στο Παρίσι όπου κλήθηκε να δουλέψει για μια από τις πιο γνωστές εταιρείες δημοσίων σχέσεων και από την πρώτη στιγμή γνώρισε πολλούς αφιλόξενους ανθρώπους, οι οποίοι έγιναν φίλοι της στην πορεία και αυτό είναι το σημαντικό. Μάλιστα, ένας χωρισμός ήταν αυτός που της επέτρεψε να ανοίξει τα φτερά της και να γνωρίσει δυο αγόρια τα οποία της έκλεψαν την καρδιά και στην τρίτη σεζόν περιμένουμε να δούμε την απόφαση που θα πάρει! Ποιον θα διαλέξει άραγε;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily In Paris (@emilyinparis)

Το επίσημο trailer της τρίτης σεζόν κυκλοφορήσε όπως και η ημερομηνία προβολής! Οπότε στις 21 Δεκεμβρίου μην κανονίσεις κάτι γιατί έχεις πολλά να δεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τσέκαρε το βίντεο :

Emily in Paris τρίτη σεζόν – Τι θα δούμε

Η Έμιλυ προσπαθεί όλη της τη ζωή να είναι πρακτική και βρίσκεται σε ένα δίλημμα το οποίο μπορεί να της αλλάξει όλη τη ζωή! Τα προβλήματα με τη Σιλβι συνεχίζονται, ο Γκαμπριέλ και ο Άλφι είναι τα δυο αγόρια που της προκαλούν το απόλυτο άγχος και δεν ξέρει τι να κάνει!

Η μόδα όπως και η γαλλική αισθητική είναι για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο και έχουμε να δούμε πολλά!

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Ο φημολογούμενος όρος του Παππά

Balenciaga : Κατηγορούν την Kylie Jenner για συγκάλυψη