Μια από τις γυναίκες που πάντα μονοπωλούν το ενδιαφέρον είναι το μοντέλο και ακτιβίστρια, Emily Ratajkowski και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που κατά καιρούς επιλέγουν να αντιγράφουν διάφορα looks της.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες γνωστών οίκων και περπατώντας στην πασαρέλα φορώντας ιδιαίτερες δημιουργίες, κάνει χαμό σε κάθε εμφάνιση της και μπορεί να σου δώσει την ιδέα που ψάχνεις για το επόμενο σου κούρεμα.

Συχνά τη βλέπουμε να μεταμορφώνεται για κάποια καμπάνια, και αυτή τη φορά είναι σχεδόν  αγνώριστη με το νέο κούρεμα που φέρεται να έχει κάνει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Το pixie κούρεμα είναι μια από τις μεγάλες τάσεις που θα δούμε τον επόμενο χειμώνα και η Emily Ratajkowski το έφερε πιο νωρίς στο “τραπέζι” της μόδας και είναι απλά καταπληκτικό.

Το μοντέλο εμφανίζεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram με κοντοκουρεμένα μαλλιά και είναι ίσως η πρώτη φορά που τη βλέπουμε με ένα τόσο extreme look αφού όσα χρόνια “υπαρχει” στην παγκόσμια showbiz, πάντα είναι μακριά τα μαλλιά της και πάζει απλά με τα χρώματα.

Οι θαυμαστές της έπαθαν σοκ με τις νέες φωτογραφίες της και τη ρωτούν σε όλα τα σχόλια αν πρόκειται για περούκα αλλά η ίδια δεν έχει απαντήσει!

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για περούκα καθώς έχει συμφωνία με γνωστή εταιρεία που προωθεί καλλυντικά μαλλιών και όλοι ξέρουμε πως προτιμούν τις μακριές κόμες!

Τσέκαρε και αυτά:

Ad