Η σειρά «Empire» είναι αυτή που πρέπει αν δεις αν είσαι λάτρης της hip&hop και r’n’b κουλτούρας αλλά και να μην είσαι δες την γιατί είναι γαμάτη.

Ο Λούσιους Λάιον είναι ένα τύπος με τρελά λεφτά και μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στον κόσμο. Έχει τρεις γιους και συνεχώς προσπαθεί να βρει τρόπους για να μεγαλώσει την αυτοκρατορία του. Όμως, η ζωή του ανατρέπεται όταν γίνεται μια λάθος διάγνωση για την υγεία του αλλά και όταν από τη φυλακή βγαίνει η πρώην σύντροφος του, Κούκι, η οποία είναι και μητέρα των τριών αγοριών του και τα κάνει όλα «ανάστα».

Η οικογένεια Λιόν δέχεται από παντού πόλεμο καθώς εμπλέκεται σε διάφορα σκάνδαλα και υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά, δολοφονίες και τα σχετικά γκανγκστερικά. Ξέρεις, καθημερινά πράγματα.

Στη σειρά «Empire» θα ακούσεις μουσικάρες, θα δεις πολλά ρούχα και παπούτσια που θα θελήσεις να αποκτήσεις και παράλληλα θα μάθεις πόσο δυνατό συναίσθημα είναι η αγάπη και ο έρωτας. Παράλληλα, θα δεις πως μια γυναίκα μπορεί να είναι δυνατή και ευάλωτη ταυτόχρονα, πως ένας άνδρας υπερνικά τη φοβία του για τους ομοφυλόφιλους ανθρώπους αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να κρατήσει την αυτοκρατορία του.

Η σειρά έχει 6 σεζόν (η 6η είναι η τελική) και περιλαμβάνει περίπου 18 επεισόδια η καθεμία, οπότε έχεις να δεις πολλά.

Οι Terrence Howard και Taraji P. Henson έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και είναι το ζευγάρι με το οποίο όλοι ασχολούνται. Εντάξει είναι φοβεροί.

Οπότε αν είσαι σε φάση που ψάχνεις να δεις κάποια σειρά, τσέκαρε αυτή που σου προτείνω και δε θα σε απογοητεύσει. Ίντριγκα, έρωτας, σκοτεινές υποθέσεις, πολλή μουσική, δράματα και ντίβες της hip&hop αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα σε κρατήσουν σε αγωνία και θα θέλεις συνεχώς και άλλο.

Α!Και να μην ξεχάσω να σου πω πως τα τραγούδια της σειράς μπορείς να τα βρεις στο Youtube!Το λέω βρε παιδί μου, μήπως σου αρέσει κάποιο!